Plattegrond

info@coaching4health.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  webdesign:
info@eurolations.nl

 

  

Contact

Voor nadere informatie, of het maken van een afspraak voor een consult, kunt u contact opnemen met Ger Brouwer, De Berkeley Nesdijk 20H 1861 MK in Bergen NH. Telefoon Praktijk: 06-28574176 of 072-5817305.

Auto

Vanuit Alkmaar: volg vanaf de ring Alkmaar de borden richting Bergen. Via de Bergerweg, bij de rotonde met de twee hoge roestkleurige objecten vlak voor Bergen, linksaf de Nesdijk op.

Vanuit Bergen/Schoorl: bij de laatste rotonde van Bergen met de twee hoge roestkleurige objecten rechtsaf de Nesdijk op.

Op de Nesdijk vlak voor het bord Organic linksaf het terrein op rijden. Door de week en op zaterdag alleen parkeren aan de linkerkant van het parkeerterrein of in het gras aan de Nesdijk links van de inrit. Loop rechts van de natuurwinkel het pad op. De Berkeley vind je aan het einde van het pad links.

Openbaar vervoer

Vanaf centraal station Alkmaar bus nummer 6. Uitstappen halte Oude Bergerweg. Een klein stukje terug lopen en bij de rotonde rechtsaf de Nesdijk op. Loop vlak voor het bord Organic het terrein op. Via de parkeerplaats, rechts langs de natuurvoedingswinkel het pad oplopen. De Berkeley vind je aan het einde van het pad links.
Vanaf de bushalte is het ongeveer 8 minuten lopen naar de Nesdijk.

Terug naar begin pagina