Afslankprogramma Momentum
H
et meest succesvolle afslanksysteem van dit moment
.


Afslank-programma Momentum

Wat is het afslank-programma Momentum ?
 

Momentum® is een effectief afslankprogramma voor mannen en vrouwen met overgewicht, maar ook voor mensen met een verkeerde vetverdeling. De dieetfase telt slechts 24 dagen, maar minstens even belangrijk: dankzij ons slimme 3 Fasenplan voorkom je het beruchte jojo-effect.

Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en je streefgewicht vervolgens vast te houden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft Momentum® een uitgebalanceerd 3 Fasenplan ontwikkeld. Geen wondermiddel, maar een effectief programma waarmee je gewicht verliest in slechts 24 dagen en vervolgens leert om je behaalde streefgewicht te behouden. Eenvoudig en met minimaal effect op je sociale leven.

Hoe werkt Momentum?

De basis van het Momentum® afslankprogramma wordt gevormd door Carnitrin®, een natuurlijke vloeistof die ervoor zorgt dat je hongergevoel vermindert, je stofwisseling zo goed mogelijk op peil blijft en je vetverbranding wordt geactiveerd. Dankzij de speciale samenstelling van de vloeistof, verdwijnt het vet bovendien veelal op de gewenste plaatsen (buik, billen, benen, bovenarmen, heupen.).

Carnitrin® heeft een directe terugkoppeling naar de hypothalamus: het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies aanstuurt. Zo ook de eetlust, de stofwisseling en de vetverbranding. De vloeistof bevat bovendien onder meer het lichaamseigen aminozuur L-Carnitine, dat werkt als een antioxidant en een belangrijke rol speelt bij het omzetten van vet naar energie. Voor mensen die willen afslanken is de normale hoeveelheid L-Carnitine die je lichaam aanmaakt doorgaans te laag. Om effectief gewicht te verliezen is een dagelijkse aanvulling dus wenselijk. Bij een hoger L-Carnitine niveau neemt bovendien het energieniveau en daarmee ook het uithoudingsvermogen doorgaans toe, waardoor mensen zich tijdens het Momentum® afslankprogramma vaak bijzonder fit en vitaal voelen.

Afslanken in fasen

De Momentum® afslankbehandeling bestaat uit drie fasen: de dieetfase, de stabilisatiefase en de levensfase.

Fase 1 - Dieetfase

De dieetfase duurt 24 dagen en bestaat uit 24 doses Carnitrin®, 45 Multi Vita capsules en een uitgebalanceerd caloriearm dieet met smaakvolle recepten. Deze periode zorgt voor een verlies aan lichaamsgewicht, maar minstens zo belangrijk: dankzij de speciale samenstelling van Carnitrin® verdwijnt het vet veelal op de gewenste plaatsen. Beter gezegd: de vloeistof spreekt voornamelijk de inactieve vetten aan, vaak op de probleemzones buik, billen, benen en bovenarmen. Tijdens de dieetfase heb je regelmatig  een afspraak met een gecertificeerd consulent, die je coacht in dit proces.

 


Fase 2 - Stabilisatiefase

De stabilisatiefase is de zogenaamde garantiefase, een periode van 21 dagen waarin je dieet langzaam wordt aangevuld om je nieuwe gewicht te stabiliseren. De hoeveelheid eiwitten en koolhydraten wordt langzaam aangevuld, maar je eet nog steeds weinig vet.  Wie zich houdt aan het voedingsschema van de stabilisatiefase, zal zeer waarschijnlijk tijdens deze periode nog een aantal kilo’s verliezen.

Fase 3 - Levensfase

De levensfase is in feite een  advies- en bewustwordingsfase. Waarschijnlijk ben je inmiddels flink wat kilo’s kwijtgeraakt en daarnaast heb je – als het goed is – veel geleerd de afgelopen maanden, maar hoe zorg je ervoor dat je niet terugvalt in je oude patroon?  De levensfase bestaat uit richtlijnen en handvatten om je gewicht op peil te houden. Voorop staat dat je geniet van eten en – niet onbelangrijk – van je nieuwe gewicht. Uit eten gaan mag weer, evenals een lekker glaasje wijn. Niemand is immers zijn hele leven op dieet. De levensfase draait om het vinden van de juiste balans en dit vormt de basis van een gezond gewicht. 

 

Terug naar begin pagina